Gym

Gymmet​

​I dagens samhälle då tid för egna aktiviteter minskar och där arbetet kräver mer och mer tid, är det viktigt att träningen blir effektiv under minsta möjliga tid. Nautilus har tagit fasta på detta problem och utformat en metod som gör det möjligt att på cirka 30 min. träna hela kroppen lika effektivt som med traditionell styrketräning, som tar betydligt längre tid. En av våra utbildade instruktörer utformar ett individuellt anpassat träningsprogram baserat på tio-tolv maskiner, där kunden tränar ett set per maskin med åtta-femton repetitioner.

​​Nautilusmaskinen är utformad på ett sätt som gör att man erhåller maximal muskelbelastning under hela övningen. Detta genom att motståndet passerar ett patenterat kamhjul. Detta kamhjul har utvecklats från Nautilus-snäckan, därav namnet. Nautilusmaskinerna är utformad att passa alla, allt ifrån de som vill hålla muskulaturen i trim, till dem som vill bygga upp en stor och stark muskulatur. Skillnaden mot traditionell styrketräning är maskinens ergonomiska utformning, vilket gör övningen effektiv och ergonomiskt riktig.

​Actic Training Circiut – ATC. Ett crossfit inspirerat koncept, enkla och funktionella övningar som tränar hela kroppen. Med TRX-band, battleropes och kettelbells kombineras i effektiv circelträning. Passet ger både styrka och kondition.

​I våra kort ingår alltid gratis instruktör. Boka en tid med Peter, Dan, Per ,Mats. Alla med lång erfarenhet. Kroppsanalys ingår även det i våra kort, även kallat Futrex. Där man mäter kroppsfett och bl.a får fram ett värde på muskelmassa och vätskan i muskulaturen.​

Bilder på gymmet